Chocolade versturen naar uw medewerkers thuis

Chocolade versturen naar uw medewerkers thuis

Chocolade verzenden als postpakket

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u uw overheerlijke chocoladegeschenk niet aan uw relaties persoonlijk kunt overhandigen. Een mooie oplossing is dan om de chocolade thuis te laten bezorgen en uw relatie positief te verrassen! U wilt natuurlijk wel dat uw relaties weten van wie het leuke chocoladegeschenk afkomstig is dus is het een goed idee om uw logo ergens in het pakketje te laten vermelden. Wij kunnen bij veel chocoladepakketjes een logosticker in het doosje plakken of een persoonlijk kaartje toevoegen.


Mogelijkheden chocolade verzenden
Het liefst verzendt u een chocoladepakket dat door de brievenbus past. Dan zijn de portokosten een stuk lager dan bij een regulier postpakket. Wij kunnen de chocolade geschenken op één adres, bijvoorbeeld bij u op kantoor, bezorgen of wij kunnen de chocoladepakketjes direct naar uw medewerkers en relaties thuis verzenden. U ontvangt dan van ons een adressjabloon waarop de adressen kunnen worden ingevuld en wij verzenden op het moment dat de pakketjes klaar zijn (of op een later moment als u dat wenst) ze dan met 48-72 post van PostNL. Wij kunnen vanwege hoge volumes de pakketjes voor een interessant tarief verzenden dus vraag naar kosten! 


Verschillende chocolade postpakketten
Voor de feestdagen zijn er diverse thema chocoladepakketten die besteld en verzonden kunnen worden. Bent u op zoek naar een leuk sintgeschenk dat door de brievenbus past? Kijk dan eens bij onze sintpakketjes. Chocoladeletters kunnen ook verzonden worden. In het geval van onze 80 grams letter zelfs in een persoonlijk bedrukt verzenddoosje. Is het specifiek voor Kerst? Kerstpakketjes die verzonden kunnen worden vindt u hier. Is het niet voor een specifiek thema dan kunt u het beste even kijken naar alle mogelijkheden die staan onder chocolade versturen.