Chocoladeletters als relatiegeschenk

Chocoladeletters als relatiegeschenk

Waarom een chocoladeletter als relatiegeschenk?

Het sinterklaasfeest is voor elk kind één van de zoete hoogtepunten van het jaar. Ook bedrijven, sportverenigingen en overheidsinstanties maken gretig gebruik van deze gelegenheid om personeel en relaties eens goed te verwennen. Het geschenk bij uitstek is daarbij natuurlijk de chocoladeletter! De redenen om voor een chocoladeletter als relatiegeschenk te kiezen spreken voor zich:
- Valt bij iedereen in de smaak
- Leverbaar in vele varianten
- Klassiek, echt Hollands
- Personaliseerbaar met logo
- Voor elk budget is een chocoladeletter te vinden

Kortom, genoeg redenen om voor een chocoladeletter als relatiegeschenk te kiezen!


Chocoladeletters van FREZON
FREZON heeft een groot en gevarieerd assortiment chocoladeletters. De chocoladeletters zijn gemaakt van Callebaut chocolade, welke door de meeste kenners wordt gezien als de beste Belgische chocolade op de markt. Daarbij zijn de letters voorzien van de duurzame keurmerken UTZ CERTIFIED of Cacao Horizons van Callebaut.

Voor bedrijven is het vaak belangrijk dat hun logo op het relatiegeschenk te zien is. Wij springen op deze behoefte in door de meerderheid van onze letters optioneel te voorzien van een eetbaar schildje (ook wel logoschildje genoemd) waarop uw logo haarscherp wordt gedrukt. Op deze manier laat u uw bedrijfsnaam goed smaken!


Uniek – Decoratie in uw bedrijfskleur
Een chocoladeletter met uw eigen logo erop is leuk, maar als u echt de blits wilt maken kunt u bij FREZON ook kiezen voor een luxe chocoladeletter waarbij de decoratie in de kleur van uw eigen huisstijl of wens wordt opgespoten. Grote afnames zijn niet nodig. Wij doen dit al vanaf 30 stuks. Hoe leuk is dat?!


Chocoladeletters direct naar uw relaties laten verzenden
Wilt u de chocoladeletters naar uw relaties versturen, maar heeft u hier geen tijd voor of andere prioriteiten? Dat hoeft geen probleem te zijn. Wij kunnen de chocoladeletters namelijk middels door u aangeleverde adreslijsten direct in verzenddoosjes verpakken, eventueel voorzien van een kaart of gedicht, en op de post doen. Dat scheelt u weer een hoop werk!

Ga nu naar ons overzicht van luxe chocoladeletters met logo en bestel direct!