Drie redenen om flessen wijn met persoonlijk etiket bij FREZON te bestellen

Drie redenen om flessen wijn met persoonlijk etiket bij FREZON te bestellen

Ruime keuze uit mooie wijnen en verpakkingen
De wijnen van FREZON hebben één ding gemeen: ze zijn geselecteerd door echte wijnkenners die de wijnen hebben beoordeeld op hun smaak en prijs / kwaliteitverhouding. Onze aangeboden wijnen, prosecco’s, cava en champagne treft u ook aan in de betere restaurants, maar bij ons gegarandeerd voor een veel lagere prijs! U vindt bij elk type wijn op onze website een omschrijving van de wijn, de omgeving waar hij gemaakt wordt en een spijstip om de wijn mee te combineren. Wilt u iets meer weggeven? Dan is een wijn- of bierpakket een goede optie!

Sinds kort leveren wij ook bier met eigen etiket!

Mocht onze standaard verpakking iets te gewoon voor u zijn dan kunnen wij de wijnen ook leveren in luxe, individuele verpakkingen. Leuke, goud- of zwartkleurige organzazakjes zijn dan een optie. We kunnen deze optioneel voorzien van een infokaartje over de wijn. De meest luxe verpakking waarin wij onze wijnen leveren is een houten kist. We kunnen deze naar wens bedrukken of zelfs graveren. Dit is gegarandeerd een geschenk dat uw relaties bij blijft!

Een sfeervol etiket in uw eigen huisstijl
Zoekt u inspiratie voor de opmaak van het etiket en/of ervaart u alleen de vermelding van uw logo als een beetje karig? Wij kunnen u helpen bij de opmaak van het etiket. Dankzij het gebruik van diverse templates voor verschillende thema’s, zoals Sinterklaas, Kerst, winter, jubileum, etc. kan vaak wat extra sfeer in het ontwerp van het etiket worden aangebracht. Ook kunnen wij kijken naar de huisstijl van uw bedrijf waarop we bepaalde elementen hieruit kunnen overnemen. Wij doen dit snel en vrijblijvend, dus als u niet tevreden bent kunnen wij eenvoudig aanpassingen doen of terugkeren naar het originele ontwerp. U krijgt sowieso altijd van ons ter goedkeuring een digitale proefdruk. Eenvoudig geregeld!

Wij verzenden rechtstreeks naar uw relaties
Wij kunnen u een hoop werk uit handen nemen door de flessen wijn direct naar uw relaties te versturen. Wij gebruiken daarvoor speciale verzendverpakkingen zodat de flessen ook na een val (niet ongebruikelijk bij een postzending) niet direct stuk zijn. U levert de adressen aan en wij verzenden. Wel zo gemakkelijk!

Ga nu naar ons overzicht van personaliseerbare wijnen en bestel direct!