Een koekje met logo voor bij de koffie en thee

Een koekje met logo voor bij de koffie en thee

Een smakelijke traktatie voor uw gasten, relaties en personeel
Het tevreden houden van personeel zit ‘m soms in de kleine dingen. Een complimentje, een personeelsuitje, een koekje bij de koffie… Een lekker koekje laat niemand aan zich voorbijgaan en wat is er dan leuker om dat koekje te presenteren met uw bedrijfslogo? U vindt bij ons koek in verschillende verpakkingen. Kleine koekjes als mini-stroopwafeltjes, Like koekjes of koekjes met chocolade logo zijn leverbaar in stuks verpakkingen. Het voordeel van deze verpakkingen is dat ze op een hygiënische manier gepresenteerd kunnen worden en dat ze langere tijd houdbaar zijn.

Een stroopwafel met logo in een goodiebag?
Leuk en populair als giveaway zijn de stroopwafels met logokaartje. Deze worden vaak in goodiebags voor op beurzen gedaan om klanten een smakelijk aandenken te geven aan het contact op de beurs. Het kopkaartje is groot genoeg voor een leuke tekst, de aankondiging van een promotie of een mooi eigen ontwerp. Origineel, betaalbaar en smakelijk!

Een mooi koek logoblik voor uw meest gewaardeerde relaties
Als u op zoek bent naar een luxe relatiegeschenk van Nederlandse bodem bieden wij hiervoor ook prima mogelijkheden. Koekblikken gevuld met onder andere stroopwafels, boterkoekjes en de originele Davelaar koeken worden bedrukt met uw logo of voorzien van een persoonlijk bedrukte wikkel.

Grote afnames, altijd verse koek
Indien u van plan bent om het hele jaar door koekjes te geven, bijvoorbeeld bij een kopje koffie of thee, bieden wij hiervoor aantrekkelijke mogelijkheden. Zo kunnen wij koekverpakkingen in grotere getalen vooruit produceren en telkens wanneer u door uw koekvoorraad heen bent maken wij verse koek in de verpakkingen die wij voor u op voorraad houden. Het voordeel hiervan is dat u altijd verse koek in huis heeft en een lage stukprijs betaalt voor de koekverpakking. We bespreken graag in een persoonlijk gesprek deze mogelijkheden eens met u!

Bekijk nu ons assortiment koekjes met logo en bestel direct!